Què fa una O.P del Baix Penedès?

c2d6f98a7ee51144-photo.png

Arran de les vostres preguntes quan us parlo que sóc organitzadora professional d'espais, m'he adonat que aquest treball en el camp de l'organització domèstica o comercial, és una feina bastant desconeguda arrossegant uns tòpics que en general, ronden bastant allunyats de la realitat.

Aquesta feina, que tant m'agrada, té un recorregut de més de trenta anys, a l'altra banda de l'atlàntic i els seus resultats en l'àmbit emocional, i els professionals que s'hi dediquen estan plenament homologats. Per això, m'agradaria trencar uns quants tòpics amb els quals em trobo habitualment quan explico que faig. Vull afavorí en la mesura que pugui, la tasca d'organitzadora professional, esclarir dubtes, que com veureu no és poca cosa.

EN PRIMER LLOC:

La tasca d'organitzadora és quelcom més que plegar roba o endreçar un armari. Això pot fer-ho tothom que tingui una mica de gust i cura de les seves coses. Per tant, la primera pregunta que suscita quan els dic el què faig és...Per anar a plegar roba, et paguen?

Doncs, sí! Perquè es tracta de molt més que plegar roba, o distribuir-la en les lleixes, i calaixos, amb elements adequats. Abans de fer una feina, de posar-se a endreçar, i hi ha un alt grau de planificació. A mi, no em contracten només per plegar roba, o endreçar-la, em contracten per alleugerir una càrrega interior que els aclapara, i sense voler, els impedeix a poder avançar feliçment en el seu projecte vital. Sembla molt elaborada aquesta definició però és així mateix, us ho puc assegurar. Un cop tens tot endreçat i ben organitzat, la vida se't fa més fàcil.

Quan em criden per abordar una feina d'endreça, he de saber escoltar, veure més enllà del que estan proposant-me. He de saber, analitzar la verdadera raó per la qual el meu possible client/a vol fer un pas tan essencial per ell/a. Aquesta és l'autèntica missió d'una organitzadora. Empatitzar i veure més enllà.Després el segon pas, és plasmar, tot allò que m'expliquen, tot allò que tenen necessitat d'organitzar, transformar-ho, en un pla d'acció a mida. Perquè hi ha dues versions de l'organitzador/a professional. Qui t'ho llença tot, i et fa gastar una gran quantitat de diners en mobles, i estris d'ordre, o qui s'adapta a tu, al que vols, el què tens, i al que pots fer. Aquí en aquest segon paràmetre és en el qual jo em bellugo. Així que la meva missió com a professional és empatitzar amb els teus desitjos i proposar-te un pla d'organització totalment personalitzat.LA SEGONA PREGUNTA:Les persones t'obren les portes de la seva intimitat, i com si res et deixen veure com viuen. I, el què és més intimidador, et deixen tocar les seves coses més personals?Doncs, sí! Quan em contracten el primer que faig és signar-los, de mutu acord, un contracte de confidencialitat. Per això, mai veureu publicat en les xarxes, ni divulgat de cap manera, amb qui, ni en quin projecta estic treballant. Allò del "After and before”, que tant agrada a molta gent. El contingut d'abans i després de les xarxes que publico està elaborat expressament de manera demostrativa per donar idees de què puc fer per ajudar-te.En aquesta feina, he de ser molt curosa, gairebé invisible. Sóc un instrument a les vostres mans. Aquesta és la meva principal carta de presentació, generar confiança. He de dir que de moment està complint la seva funció, per obrir-me portes que mai, m'havia imaginat.Aquesta feina és una feina, "win to win". Les persones que em necessiten se senten alliberades d'una càrrega emocional que els aclapara, i jo per l'altra banda, sento que treballo en quelcom pel que estava destinada, em fan sentir útil, em donen tanta alegria, que no puc més que agrair la confiança que han dipositat en mi, com també en el meu projecta d'ordre i organització tant innovador en aquesta banda del món.Fer d'organitzadora professional d'espais, no és gens fàcil, quan és un servei poc conegut i desvirtuat per algún famós reality show. Per això, tenia ganes d'explicar-te que faig, i qué és aquesta professió. La real.

No puc més que donar, moltes, moltíssimes gràcies per la confiança. Perqué em llegeixes, perqué em preguntes, i també perqué t'interesses pel que faig. El contacte em fa creixer i millorar ... Gràcies!!

Anterior
Anterior

Viure a la fresca

Siguiente
Siguiente

Compra inversa