GlÒRIA ORGANITZA

Glòria Organitza és una consultoria per promoure l’ordre i l’organització domèstica i comercial.

ÀREES QUE TREBALLO

  • T’ajudo a aconseguir que casa teva, o el teu negoci, magatzem, rebost, estiguin organitzats.
  • T’assisteixo en la mudança. T’acompanyo en la tasca de buidar i omplir de nou una casa, per un canvi de domicili. Per llogar. Per vendre
  • Faig tallers i xerrades, a nivell particular, o públic.
  • Divulgadora dels beneficis de l’Ordre Saludable, i la Bona Organització, en diferents mitjans de comunicació
  • Entrenadora dels Beneficis de l’Ordre, t’ajudo a canviar rutines per aconseguir hàbits saludables que t’ajudaran a poder gestionar les teves coses amb facilitat.

 

QUI SÓC  2019-Imatge perfil fulleto

Em presento, em dic Glòria Planas, i visc a El Vendrell, Baix Penedès. Sóc emprenedora de mena. Al llarg de la meva vida laboral, he participat i gestionat diferents projectes. Tot el que he après, és fruit de l’experiència, i de la curiositat per saber.

Amb 37 anys treballant en el sector del comerç, on he co-dirigit un negoci familiar. A més, de portar a terme simultàniament, les tasques pròpies d’organització domèstica i cura de la família, aquest fet, m’ha ajudat a saber organitzar-me per poder optimitzar el meu temps. Així com, l’experiència homologada en el sector de l’allotjament turístic, on poso a punt, gestiono i dirigeixo Yola Apartaments, m’han ajudat a veure les meves capacitats naturals per afrontar les tasques d’organitzadora professional amb èxit.

He cursat estudis, en direcció d’empresa, i en gestió de petits establiments d’hostaleria.  A més, de reforçar les qualitats innates en el terreny de l’organització de la llar, homologant-me en la primera casa/escola espanyola, d’Organitzador/es Professionals. En ella, he agafat l’experiència per fer del meu hobby, una professió titulada.

Sello Home Academy Femenino

The Home Academy líder en el sector. Aquesta escola té un gran prestigi dins el territori. Les seves professores compten amb una gran experiència i treballen associades a la NAPO americana, d’on han importat els estudis. Val a dir que, als EUA és una feina homologada amb més de treinta anys d’experiència, i és allà on es concentrant un gran nombre de professionals de l’ordre i l’organització.

BENEFICIS, MISSIÓ, VALORS

Donar pautes per tenir cura i saber organitzar tant les feines de la casa com les del lloc de treball, s’ha convertit en una tasca necessària avui dia. L’organització i cura dels espais ens aporta eficiència i equilibri emocional. Tranquil·litat intel·lectual. Per tant, la meva missió és ajudar-te en primer lloc a fugir de l’acumulació, i després a trobar un lloc adient per cada cosa. Ajudant-te a valorar el què tens trobaràs l’equilibri emocional, la tranquil·litat mental que necessites per afrontar amb èxit el teu dia a dia. T’ajudarà a viure amb harmonia, amb tu, els teus, i l’entorn.

Els valors que em representen són la confidencialitat i l’empatia.

Per això, neix aquest projecte, per fer dels nostres espais de convivència, llocs de treball, magatzems, rebost, trasters, llocs, emocionalment saludables, plens d’harmonia i de benestar, on puguem controlar les nostres pertinences d’una manera adequada, minimitzant el cost ecològic pel medi.

Si et molesta el desordre, si no el pots controlar, ara tens solució. Si et trobes en algun d’aquests paràmetres esmentats, si t’aclapara un desordre puntual, o no, pensa que ara tens solució.

T’invito a contactar amb mi. Concertem una entrevista, m’expliques que necessites i et faig un projecta. Puc ajudar-te!

cropped-logo-gloriaorganitza-sencer-1.png